utorok 25. marca 2014

30 day book challenge -3.deň - Kniha, ktorá ťa rozosmeje

Zverejnil Nicki o 9:43

30 day book challenge -3.deň - Kniha, ktorá ťa rozosmeje



Na každej jednej knihe sa dá zasmiať. Na niektorej menej, na niektorej viac. Mesto popola určite patrila ku tým na ktorých sa musíš neustále smiať aj keď trochu menej než na Meste kostí.


Autor
: Cassandra Clare

Počet strán : 408
Vydavateľstvo: Slovart, 2013
Anotácia Clary si želá, aby sa jej život vrátil do normálnych koľají. Ale čo je normálne, keď je Tieňolovkyňou vraždiacou démonov, jej mama leží v kóme vyvolanej čarami a zrazu všade naokolo vidí Dolnosveťanov, ako sú vlkolaci, upíri či víly? Keby nechala tento svet za sebou, mohla by sa venovať svojmu skutočnému priateľovi Simonovi. Tieňolovci sa jej však nechcú vzdať – hlavne jej nádherne neznesiteľný brat Jace. Aby Clary zachránila svoju mamu, musí sa spojiť s nebezpečným Tieňolovcom Valentinom, ktorý je pravdepodobne šialený, určite nebezpečný a navyše je to jej otec. 
V New Yorku sa však dejú zvláštne veci. Niekto vraždí deti Dolnosveťanov. Je aj za týmto Valentine? A ak áno, o čo mu vlastne ide? Keď zmizne aj druhý z Nástrojov smrteľníkov – Meč smrteľníkov – prichádza desivá Inkvizítorka, aby si posvietila na Jacea. Ako ho má Clary zachrániť?
Recenzia? chystá sa :-)
Prečo : Cassandra Clare ma úžasný zmysel pre humor ktorý vkladá do jej knížok. Jace je nehorázne ironický a presne to ja zbožňujem, preto sa vždy nasmejem. Nieje to humor na ktorom sa zasmejete len raz. Mohli by ste tú knihu aj dookola čítať a nudná nikdy nebude! :) 



N.ick.i

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

 

My life - My books Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review