pondelok 3. marca 2014

30 days book challenge -2.deň - Neobľúbená kniha

Zverejnil Nicki o 8:03



30 day book challenge
2. Neobľúbená kniha





Neexistuje moja neobľúbená kniha. Každá kniha je niečim dobrá a ja čítavam len také čo ma zaujmú a čo sa mi dobre čítajú. Toto bolo ale naozaj ťažké rozhodovanie, no nakoniec som si vybrala .


AutorYrsa Sigurðardóttir
Počet strán: 414
Vydavateľstvo: Columbus,2007
ObsahMladý muž nemeckej národnosti príde na Island zapísať sa na katedru histórie. Jeho zjav je extravagantný, ale rozruch spôsobí najmä jeho mŕtvola, ktorá vypadne z dverí na jedného z profesorov, ktorý ide okolo. A aby toho nebolo málo, ešte je aj odporne zohavená. Z vraždy je vzápätí obvinený jeden známy zavraždeného, príležitostný distribútor drog, ale bohatá rodina zavraždeného v jeho vinu neverí. Preto vyšle na Island bývalého kriminalistu a najme islandskou právničku Tóru, aby vypátrali pravdu. Ukáže sa, že zavraždený založil spolok praktizujúci mágiu, a vášnivo študoval islandské čarodejnícke procesy. Postupne vychádzajú najavo ďalšie podivné stránky zavraždeného osobnosti, ako aj jeho neutešené rodinné zázemie.
Recenzia: nie a ani nebude
Prečo? Popravde, detektívky ma nikdy nelákali. No chcela som to zmeniť a pustila som sa do nej. Obsah a štýl písania akým je kniha napísaná je dobrý. Čiteľovi  ktorý má rád detektívky by sa zjavne páčila, no ja som ju po pár stranách zavrela a púšťať sa do nej znova určite nejdem. Možno o pár rokov :)  








N.ick.i

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

 

My life - My books Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review