štvrtok 28. augusta 2014

Simona Kutišová - Adonis v tričku

Zverejnil Nicki o 12:09

Autor: Simona Kutišová
Originálny názov: Adonis v tričku
Vydavateľstvo : Motýľ , 2014
Počet strán : 202
Väzba: tvrdá
Jazyk: slovenský -> slovenský
Postavy: Táňa, Martin, Miro, Janka, Lenka, ...






Obálky:
Obálka na mňa vplýva veľmi upokojujúco. Fakt neviem čím to je ale je to príjemná a zlatá obálka . :-) 4/5
Hrdinovia: Je ťažké sa mi vyjadrovať ku hrdinom pretože kniha je tenučká a neprežila som s nimi veľa času . A však tak v krátkosti sa vyjadrím všeobecne. Proti žiadnej postave som nič nemala, dokonca aj Andreja som mala celkom rada ! :D . Vyzerali to byť v pohode ľudia s ktorými sa moc zabavíš a ja mám takéto postavy najradšej. Takže VEĽKÉ PLUS za toto! :-)
Obsah:
Každé dievča potrebuje aspoň raz v živote stretnúť nejakého Adonisa, pre ktorého úsmev by spravilo čokoľvek a odpustilo mu aj najväčšie hriechy....
Že neexistuje život ako vo filme? A čo potom Táňa, ktorej osud do cesty pripletie vysnívaného princa - tmavovlasého fešáka s nežnými očami a s najsexi úsmevom, aký kedy videla ? Navyše sa zdá, že ani ona mu nie je ľahostajná ... Keď Adonis kamsi zmizne a Táňa si konečne zariadi život podľa seba, muž s najkrajším úsmevom na svete sa objaví znova, tentoraz ako sprievodca školskej exkurzie do Paríža. Táňa však priťahuje trapasy a nič nevychádza podľa jej predstáv. Ako to nakoniec dopadne? Nájde si Táňa cestičku do srdca svojho Adonisa? A zistí, kto je tajomný Martin, ktorý jej napíše vždy, keď má zlý deň ?
Hodnotenie :
Veľmi som sa potešila keď som doma po dovolenke našla na stolíku balíček a tam túto knihu. Prečo ma tak potešila? Príjemná obálka, zaujímavý obsah a nakoniec .... slovenská autorka! . Po tom čo som začala čítať Džínsový denník vyhľadávam knihy hlavne od slovákov. Autorka do knihy zakomponovala vtipnosť, lásku, romantiku, zlomené srdce. Kniha ako každá druhá?  BUM stretnú sa. BUM láska. BUM prekážky. BUM láska navždy ... ale táto kniha je o ničom inom. Ukazuje lásku Táni a " Adonisa " na prvý pohľad a zároveň že v skutočnom svete sa takáto láska nie vždy vyvynie v slovíčko NAVŽDY. Zo začiatku som si nebola celkom istá čo mám od knihy čakať ale nakoniec  to bola zaujímavá oddychovka. Autorka to zbytočne nenaťahovala ale zároveň niektoré scény prebehli v pár riadkoch a pritom by sa dali krásne rozpísať a bolo by to podľa mňa lepšie.Viac by sme sa spoznali s postavami a zážitkami.  A však, s knihou som zostala na konci veľmi spokojná a len ju odporúčam ďalej :-)

Simona Kutišová študovala na Trnavskej univerzite psychológiu a zaujíma sa o problematiku onkologických ochorení. Miluje jar a obľubuje veselé ( cukríkové ) farby . Je nenapraviteľná romantička a Adonis v tričku je jej prvá kniha . A však dúfam a verím že nie posledná :-) Viac o autorke môžete nájsť tu : Simona Kutišová

 Čítali ste knihu? A čo si o nej myslíte? Páčila sa Vám? Napíšte mi do komentára ;)
Ďakujem vydavateľstvu Motýľ za poskytnutie RC .
N.ick.i

2 komentárov:

Mony povedal(a)...

Veľmi pekná recenzia :)

Nicki povedal(a)...

Ďakujem :)

Zverejnenie komentára

 

My life - My books Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review